Saturday, December 10, 2011

LEOPARLI AYAKKABI

"Shoe with Leopard"
Oil on canvas, 27x20cm, 2011
Exhibited in Arte Istanbul 2011

16 comments:

Gökhan Civan said...
This comment has been removed by the author.
Resimlerle Dünya said...

her ne kadar sanatsal işler yapsanızda cinselliği aşırı derecede ön plana çıkarıyosunuz sexe çok düşkünsünüz herhalde yada reklam olsun diye uğraşıyorsunuz

X said...
This comment has been removed by the author.
Emre Küçükoğlu said...

alt bilinç - ego - super ego arasındaki geçişler...

çalışmalarınız çok başarılı.

tebrikler

Alpersinasaglam said...

İngilizce de yazılar yazılırken Türkçe'de ki gibi ünlü harfler,büyük harfle yazılırken aynı şekilde yazılmaz.İ,Ö,Ü gibi..SEXİEST degil SEXIEST veya sexiest..saygılar.

Unknown said...

Söylemleriniz çok cesur, umarım düşlerinize uzanırsınız...

Sevgiyle,

ahmetarslan said...

Siz ermeniler ne zaman sanatınıza ilgi toplamak için cinselliği kullanmayı bırakacaksınız? Sanatın ilgi toplaması için cinsel dürtülerden istifade etmesine gerek yok, bilakis sanat da bu olamaz zaten. Sanat dediğiniz güzel duyguları tetikler, sanat için ya da toplum için; harekete geçireceği hisler cinsel ve bencil dürtüler değil toplum ya da insanın kendisine faydası olacak yardımseverlik hisleridir, öyle olmalıdır. Bırakın artık bu yahudi taklitçiliğini , komik oluyorsunuz..

Unknown said...

http://yazar-hasanakbas.blogspot.com/2012/01/dejenerasyon.html

Kurtulus Teke said...

"...Siz ermeniler..."

ahmetarslan

Peki siz milliyetçiler ne zaman bağnazlıktan vazgeçecek ve artık "siz ermeniler" şeklinde başlayan, buram buram ırkçılık kokan cümlelere bir son vereceksiniz? Utanıyorum sizin gibileri gördükçe Türk olduğuma.

Kurtulus Teke said...

"...Siz ermeniler.."

ahmetarslan

Peki siz sanata bile şovanizmi bulaştırma cahil cesaretini gösterenler, ne zaman "siz ermeniler" şeklinde başlayan ve buram buram ırkçı hezayanlar kokan bu tip cümlelere bi son verip Türkleri rezil etmekten vazgeçeceksiniz?

Utanıyorum sizin gibileri gördükçe Türk olduğuma.

ahmetarslan said...

Kurtulus Teke tiplemesi, sen nette "sen gibiler olduğundan dolayı Türklüğümden utanıyorum" diyen , karşılaştığım ilk gayri-Türk değilsin, sen gibileri görmeye o kadar alıştım ki artık kızamıyorum bile, gülüp geçmek lazım. Buluttan nem kapıp Türklüğünden utanmak genel bir Gayri-Türk hastalığıdır, tedavisi yoktur. Bu gibi cümleye başlayışlar, daha çok bir sözü söylemek için başka kimliklere bürünmek, o kimliğin taşıdığı anlamın ağırlığını kullanarak söz söylemek isteyen, sözünün doğruluğuna inanmayan, zavallı tiplerin sen gibi ermenilerin hezeyanlarıdır. Türkler aklında ne varsa onu söyler, öyle cümleye bir "ermeni olarak" diye başlayarak en adi ve ırkçı şekilde ermeniliğe hakaret etmez. Şu kimlikteyim ama şunları söylüyorum diye başlayıp ters yönden ırkçılığın dik alasını yapmaz. Lafı doğruysa zaten belli bir kimliğe bürünmek ihtiyacı duymaz, doğruluğun kendinden menkul ağırlığı ona yeter, bu yüzden doğrudan söyler. Siz ermeniler korktuğunuz , bunalımlı ve hasta bir kimlik taşıdığınız, yaşattığınız için devamlı söze böyle başlarsınız. Hem bu münafıklıktır ki bu karakter yahudilerle özdeşleşmiştir, ermneiler de kötü bir yahudi taklitçisi olduğu için genelde bu davranışları kötü kopya olduğundan dolayı sırıtır.
Bu aşamayı geçtikten sonra bir Türk olarak sana mertçe soruyorum, şu kadının sanat adına yaptıklarının sanatla alakası var mı?Sanat dediğin kişisel duyguları tatmin etmez, sanatın kendisine saygısı için ya da toplum için yapılır o yüzden sanat sanat için midir yoksa toplum için midir tartışması binlerce yıllıktır ve sonuca da ulaşmaz. Sanatı propaganda amaçlı yapıyorsan,cinsel dürtülerle güdülen yığınlar için yaparsın ve asıl amaç da propagandadır sanat ya da toplumun eğitilmesi değil.
Bir Türk olarak sanata saygı duyuyorum ve kimliğim adına ben buna karşıyım, ermeniler sanatçıyız derler ama sanatla alakaları yoktur hatta sanat üretimleri yerlerdedir, sanat demek ermeninin biri eline flüt alınca "ermeni flütü" diye efsane yazmak değildir. Görüldüğü gibi ermeni sanatı! Almanya'daki yahudi tabloid gazeteleri gibi(Bild) cinsellikle halk kitlelerine hitap ediyorlar, besleniyorlar.

ablasiningulu said...

tatli su ermenisi is sooo sex and the city.

ablasiningulu said...

as an expression i mean. i haven't read the article

Anonymous said...

Çok çooook seksi....

ahengame said...

http://www.ahengame.com/2012/06/vasati-arzu-391.html

bora said...

bu ayakkabılarla testıslerıme tekme atarmısınız